Могат ли думите да бъдат най-силното оръжие в силова игра? Оказва се, че да – особено ако попитате Ивана от Survivor: Скритият идол. Тя попадна на Острова на изкуплението още в самото начало на играта. Именно това е мястото, където отиваха отритнатите от останалите играчи участници.

Ивана от Survivor: На Филипините скорпионите са като хлебарките в София

„Всички, попаднали при мен, бяха обидени, че племето им ги е изгонило и казваха – не искам да се връщам при тези хора. Само че те не разбираха – ти не се връщаш при племето, ти се връщаш в играта“, разказва участничката в един от най-успешните формати.

Неделчо и Туджаров: Жена не може да спечели „Игри на волята”

За да ги пречупи психически и да надделее в битките за оцеляване, Ивана се е стараела да „осигури“ на конкурентите си за оставане в играта най-ужасния престой на острова. Какви са били техниките ѝ за мачкане на противника и как думите могат да пречупят и най-силния човек – очаквайте в новия епизод на подкаста на Darik.bg „Какво говориш“, в който се срещаме с най-атрактивните участници в българските формати.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм