Всичко, което се случи на тези избори е закономерно, то е част от пътя. Урокът ще бъде чут и разбран. Това коментира във Facebook депутатът от “Продължаваме промяната - Демократична България” (ПП-ДБ) Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта.

“Относно "Продължаваме промяната" мога да кажа едно простичко нещо - това е отборът, към който аз принадлежа. Знам какво се изсипа върху нас, знам и защо. При всичките несъвършенства на този отбор, той продължава да бъде онова, което смятам, че е нужно на България и на българската политика”, отбеляза Петров. 

Той сподели, че не се съмнява, че ще му бъде трудно в началото в Европейския парламент. Знам и вярвам, че когато дойде краят на този мандат, вие ще бъдете удовлетворени от избора, който сте направили, каза още Петров.

“Уроците, научавани от нормалните хора на улицата са безценни. А когато тези хора видят, че се стараеш и въпреки всичките си несъвършенства успяваш да свършиш нещо макар и малко в тяхна полза - започват да ти вярват. Мисля, че пътят е това. Не обидих и не нападнах никого в тази кампания. Стараех се да показвам малкото, което съм свършил, както и да обясня на нормален език целите, които съм си поставил”, написа Петров