Време е политиците да решават реалните проблеми на хората, какъвто е бумът на престъпността, а не да ги задълбочават, стараейки се да овладеят политически съдебната власт. Това написа главният прокурор Иван Гешев в Туитър.

Гешев изрази съпричастност към роднините и близките на "поредните пострадали колеги от МВР".

Главният секретар на МВР подава оставка

Припомняме, че тази сутрин имаше пореден инцидент с мигранти, при който беше тежко ранен полицай, след като бус с мигранти се блъсна в автомобил на полицията.

Това е поредният инцидент с полицейски служители и мигранти у нас за последните месеци.

В края на август, при опит да спрат автобус, пълен с мигранти, животът си загубиха полицаите Йордан Илиев и Атанас Градев. Това се случи в Бургас.

Полицай пострада тежко при катастрофа с кола с мигранти в София

В началото на месец ноември българският полицай - младши инспектор Петър Бъчваров, бе убит в граничната зона в землището на село Голям Дервент, на границата между България и Турция, от изстрел, произведен директно срещу него. Според разследването извършителите влезли на територията на България през дупка в оградата и са стреляли и по българския граничен патрул. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм