Високите коефициенти и многото бонуси,  които се предлагат в Winbet, правят българският букмейкър един от най-популярните в момента сред почитателите на футболните залози у нас.

       Winbet спортни залози печели все повече потребители именно и заради бонуси, които може да се разиграват на атрактивни ставки.  Този сайт за спортни залагания дава възможност да се правят прогнози с реални пари на почти всички футболни първенства и турнири. Всеки ден платформата на Winbet предлага на търсачите на силни усещания да увеличат финансовите си постъпления. Разбиращите футбола могат да заработят и допълнителни средства и в залозите на живо, в които букмейкърът осигурява едни от най-високите коефициенти в бранша.

       Футболните залагания добиха голяма популярност в последните години и всеки букмейкър трябва да се стреми да бъде на най-високо ниво в тази област. Освен високи ставки, Winbet предлага на своите потребители и много различни опции за залагания на футбол. В следващите редове ще разгледаме и някои от най-популярните пазари на футбол в букмейкъра, като ще направим преглед на произволен мач от турнира Лига Европа.

  • Краен победител

 Всеки залагащ на футбол поставя залози на този пазар. Залогът за краен победител е за редовните 90 минути на футболната среща и може да се залага на опциите 1, Х и 2. В Winbet ще намерите доста апетитни коефициенти за този пазар в сравнение с други букмейкъри. При залог за краен резултат винаги трябва да изчакате последния съдийски сигнал за уреждане на селекцията, освен ако не сте затворили вашия залог.

  • Двоен шанс

Този пазар също се отнася за крайния резултат на футболния мач и е често използван от залагащите в winbet.bg. За двоен шанс ще видите по-ниски коефициенти, но и по-висок шанс за точна прогноза, тъй като в този случай вие печелите в два от възможните три изхода на дадена среща. Например може да заложите на двоен шанс 1Х, което означава, че печелите при успех на домакина или равен резултат. Другите две възможности за залагания са Х2 и 12.

  • Общ брой

 Този пазар се отнася за общия брой голове в мача. Доста от залагащите в букмейкъра правят прогнози на броя голове в мача – залагат на над 1.5 гола, над 2.5 гола, над 3.5 гола и т.н. Естествено може да правите прогнози и за „Под“ на тези опции. Вашият залог печели веднага, когато линията на голове е премината. Например при залог на над 2.5 гола, вашата печалба е налице веднага след отбелязване на третия гол в мача, независимо от кой отбор и в коя минута от двубоя.

  • Двата отбора да отбележат

 На тази опция играчите в Winbet могат да правят прогнози на селекции „ДА“ или „НЕ“. Този пазар е много лесен за разбиране, тъй като вие печелите при попадения от двата отбора в мача, а ако сте заложили на „НЕ“, то трябва поне единият тим да не отбележи.

  • Хендикап

 Залозите с хендикап също са много популярни сред залагащите в Winbet. С хендикап се дава предимство на един от двата отбора. Така вие може да заложите за аутсайдера с известно предимство или да направите залог за фаворита да спечели с по-голяма разлика в мача.

  • Точен резултат

 Това е един от най-атрактивните и предлагащ много високи коефициенти пазари в секция футбол в платформата на Winbet. Всеки играч може да прогнозира дали мачът ще завърши 1:0, 2:1, 2:2, 0:2 и т.н.

Това са най-популярните залози на футбол в Winbet, за които букмейкърът осигурява на своите потребители отлични коефициенти. За всеки новорегистриран или вече активен клиент са налице и много Winbet бонуси, от които всеки играещ може да се възползва.