Всички полицейски сили в района на Дупница издирват всякакви веществени доказателства във връзка с починалия Ангел Христов, известен като един от братята Галеви. Това обяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев на Капитан Андреево, където се откриват две нови ленти, предаде държавното радио.

Стана ясна причината за смъртта на Ангел Христов

Министърът съобщи, че Ангел Христов не е влязъл със самолет в страната. Тази информация е спекулация, защото са проверени всички камери по летищата и не е установено пристигането на такова лице, каза Демерджиев.

МВР: Ангел Христов е починал в имението си

Според него вероятно Христов е преминал през сухопътна граница в час, когато не се проверяват документите за самоличност, или е преминал нелегално. Ангел Христов е починал в България, каза министърът и уточни, че се проверяват важни обстоятелства за настъпването на смъртта. След резултатите от аутопсията и други изследвания ще стане известно дали смъртта е естествена, или настъпила по насилствен начин.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм