Дейвид Бекъм е облян в сълзи, докато разказа за изпитанията в брака си, когато си спомня, че той и съпругата му Виктория Бекъм са се „давели“ в трудния период, пред който бяха изправени през 2003 г.. Тогава се появиха съобщения за предполагаема афера на футболиста, съобщават от Yahoo.

Дейвид Бекъм за брака си с Виктория: Ние не се губехме един друг, ние се давехме

Getty Images 

Бившият капитан на Англия е бруално честен, докато обсъжда мъчителното време в нов документален филм на "Netflix". Той е завладян от емоции. По онова време бракът на Дейвид и Виктория беше водещо заглавие навсякъде във вестниците, след като той Бекъм беше обвинен в афера с бившата си лична асистентка Ребека Лус.

Сдържайки сълзите си, 48-годишният Дейвид разказва: „Когато за първи път се преместих в Испания, беше трудно. Бях продаден за една нощ, в следващия момент се оказах в град, без да говоря езика, без семейството си."

49-годишната Виктория добавя: „Това беше най-трудният период за нас, защото имахме чувството, че светът е срещу нас. И ние бяхме един срещу друг, ако трябва да бъда напълно честна".

Дейвид Бекъм разкрива още: "Всеки път, когато се събуждахме, чувствахме, че нещо не е наред, не че се губим един друг, а се давим."

През сълзи той продължава: „Виктория е всичко за мен. Да я видя наранена беше невероятно трудно. Но ние сме бойци и по това време трябваше да се борим един за друг, трябваше да се борим за семейството си. И това, което имахме, струваше си да се борим за него. Но в крайна сметка това е личният ни живот."

Дейвид Бекъм за брака си с Виктория: Ние не се губехме един друг, ние се давехме

Getty Images 

Той обясни как турбулентното време се отразява на кариерата му, която беше във възходяща посока, след като беше продаден на Реал Мадрид за 37 милиона евро с четиригодишен договор.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts