Семейството и приятелите на Мадона са загрижени, че певицата е претоварила себе си, след като беше приета в интензивното отделение, опитвайки се да не отстъпи на по-младите звезди като Тейлър Суифт и Пинк преди старта на своето турне "Celebration Tour", съобщават от Economic Times.

Daily Mail: “Може да я загубим” - семейството на Мадона е разтревожено за певицата

По информация от познати на певицата, 64-годишната музикална легенда е надценявала своите физически възможности при подготовката за дългоочакваното турне "Celebration", което в крайна сметка е довело до неочаквания й колапс.

„Това не може да е тя“: Мадона шокира зрителите на Грами 2023 (снимки)

Позовавайки се на вътрешни източници, The Sun съобщи, че Мадона е вложила цялото си внимание и енергия в това турне, а близките ѝ деликатно са ѝ напомняли, че вече не е на 45, а на 64 години. Те изразяват загрижеността си, че тя се е изтощила и е поела значителен риск, като прекалила с усилията си. Източници от медията твърдят, че "Кралицата на попа" е "работила изключително усилено, без почивка".

Мадона туърква полугола, феновете са загрижени за състоянието й (видео и снимки)

33-годишната Тейлър Суифт и 43-годишната Пинк неотдавна започнаха собствените си турнета, които впечатляват с грандиозни изпълнения. Суифт редовно изнася шоута си продължителност четири часа, докато Пинк изумява феновете си с въздушна акробатика високо над сцената.

Тейлър Суифт глътна буболечка по време на концерт (видео)

Фен хвърли праха на починалата си майка по Пинк (видео)

За да не отстъпва на по-младите изпълнители, Мадона се подлага на изтощителни репетиции, които постепенно се отразяват на нейното здраве.

Бионсе и Adidas слагат край на партньорството си?

Въпреки че Мадона е била принудена да отложи турнето си "Celebration" поради сериозна бактериална инфекция, тя остава решена да се върне на сцената. Съобщава се, че тя е провела разговори със своя екип и отхвърлила предложенията за прекратяване на турнето. Мадона работи съвместно с екип от медицински специалисти, за да подобри своя имунитет и скоро да се върне на сцената.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм