Бездомни кучета прекъснаха на няколко пъти двубоя между "Родопа" (Смолян) и "Атлетик" (Куклен), който се игра в сряда на Стадион "Септември", в родопския град. Първо срещата беше спряна заради четириного, което прекоси съвсем спокойно почти целия терен и при опит на футболиста на домакините Даниел Кутев да го изведе от игрището, то се настани удобно, чакайки да го погалят.

Последваха още няколко опита на играчи и от двата отбора да го изведат извън очертанията, но само след броени минути кучето отново накара главния рефер на срещата от "Трета лига" - Югоизточна група Павел Попов да прекъсне играта.

Продължи наблюдение на играта от тъч линията, до момента на  последвалите смени на футболисти. Точно тогава влезе и второ куче на терена. В тази ситуация дикторът се пошегува, че има смяна и при изоставените домашни любимци. Те обаче решиха да продължат с играта си на тревното покритие и отново последва спиране на играта. След тази ситуация, кучетата бяха прогонени от терена, но те продължиха да наблюдават играта от трибуните. Заради тях беше дадено 4-минутно продължение на играта и веднага след последния съдийски сигнал на рефера от Казанлък, те отново се върнаха на игрището. 

Този двубой ще бъде запомнен и с четирите гола на Михаел Кисьов, при победата на "Родопа" над "Атлетик" с 4:0.