Автори

Петър Тодоров

Роден съм на 30 януари 1977 г. в Асеновград. На прощъпулника ми съм се насочил към едно малко радиоприемниче, което съм хванал и не съм искал да го оставя в продължение на 20 минути. Това по разкази на майка ми. 
Впоследствие в началото на 90-те години станах DJ и рап изпълнител, известен с прозвището М.С. ПЕШО :). С групата ми - BG RAPERS, се изявявахме в различни клубове и дискотеки. По-късно през 1998-а като не шега се явих на конкурс за водещи в радио „Веселина” и почти две години бях част от екипа на съботно-неделното следобедно шоу. Милениума посрещнах в малко просъществувалото „Олимп Радио”. 
От 1 октомври 2001 г. се появих в ефира на Дарик - първоначално като кореспондент от Асеновград, а няколко месеца по-късно и като водещ на сутрешния и следобедния блок от студиото в Пловдив. Известно време правех и хумористичната рубрика „Обратната страна на ефира”, в която пусках гафовете на водещите и разни щуротийки, които си говорят те извън ефир. 
От средата на 2003-а застанах зад пулта в радиото и така до днес съм звукооператор и саунд дизайнер. Мое дело са много от рекламите, звучащи в българския радио ефир. В допълнение на това чета и регионалните новини.
В екипа сме все весели и усмихнати хора, което ме изпълва с положителна енергия и ми дава сили за осъществяване на много творчески идеи.

Още от автора

Виж още

Най-ново

На тържествена церемония във Враца бе отбелязана 115-та годишнина от обявяването на Независимостта на България.

преди 8 мин

Йотова: Недоверие в службите изказват хора, които искат да сложат ръка на тях

преди 17 мин

Министър Тагарев: Не виждам, как военното разузнаване може да бъде извадено от МО

преди 17 мин

Слави Трифонов представи кандидатите на ИТН за кметове

преди 34 мин

Представят в Бургас новия ред на енергетиката

преди 34 мин

Тежка катастрофа в Румъния: Над 60 ранени след сблъсък на два буса с тир

преди 45 мин
Всички

От мрежата