Автори
Дарик радио, архив

Томислав Русев

Той е идеологът, основателят, гуруто на Спортно шоу „Гонг” и всичките негови разклонения и вариации. Томислав е роден аристократ по душа и дела. 

В Дарик е от самото начало и въпреки многото примамливи оферти остава верен на човека, повярвал в таланта му - Радосвет Радев. Образование - висше, завършва Националната спортна академия - специалност Футбол, а после специализира и Спортна журналистика. Има лиценз за треньор. 

Роден и отгледан в София, той е част от гордостта на 19-та столична гимназия, редом с Орлин Горанов. Спортът за Томислав е начин на живот, а на Герена все още помнят изявите му със синия екип. За съжаление футболната кариера на Русев приключва рано по негово решение. В детството си той се пробва и в ските, по настояване на баща си -Божидар, но разбира, че зимните спортове не са неговата страст, макар че е луд по хокея, но само като зрител. 
Амбициозен, взискателен към екипа си - неговата цел е винаги номер 1! 

Да работиш с Томислав Русев е гаранция за успех, но цената е къртовски труд и хиляди лишения. Обожава трите си деца - Елена, Мартин и Божидар, любящ и грижовен баща. Томислав Русев е човек, казващ истината, дори, когато тя не е с най-красивото си лице. Никога не е излъгал своите слушатели, независимо в каква област коментира с типично новаторския си стил.

Още от автора

Виж още

Най-ново

ВКС отново отмени 4-годишната присъда за изнудване на Марешки

преди 4 мин

Твърдица посреща участниците в празника на балканските градове

преди 22 мин

Славов проведе среща с ДПС и ДБ-ПП

преди 22 мин

Незабравим празник на СУ „Св. Паисий Хилендарски“ - Скалица

преди 27 мин

Димитров настоя за фирмите, работещи по „Модър-Царевец“,  „Хаджи Димитър“ , „Царевец“ и Южния обходен колектор, да ускорят работа

преди 30 мин

Oграничaват достъпа на автомобили в центъра на Твърдица заради едноименното рали

преди 35 мин
Всички

От мрежата

Bet365