Автори
Ралица Караджова

Ралица Караджова

Красавицата печели мястото си в екипа на спортно шоу „Гонг” честно и почтено на конкурс, организиран от екипа ни през ноември през 2004 г. 
Ралица е родена на 28 април 1984-а в София. Израства на стадион „Локомотив” като заклет фен на футбола. За конкурса на спортно шоу „Гонг” разбира в Испания от неин приятел. Той я убеждава да се пробва, тъй като е „футболна енциклопедия”. При първата си среща с екипа на „Гонг” изпитва най-голям респект от Томислав Русев и Ники Александров. Притеснена, все пак успява да запази самообладание и се представя блестящо. 
От малка Ралица обожава спорта - играе футбол с момчетата, но тъй като е момиче, не успява да намери школа за бъдеща реализация. Ориентира се към леката атлетика, а по-късно се пробва и в баскетбола. Ралица винаги е мечтала за професията на спортния журналист, но е наясно, че за да произвеждаш качествени материали трябва да полагаш ежедневни усилия и къртовски труд. 
„Лягам и ставам с радиото”, лаконично определя ежедневието си амбициозната блондинка. Иска да продължи образованието си в областта на медиите, проучва вариантите в българските университети, като ще заложи на комбинацията практика и теория - две в едно.

Слушайте

Най-ново

Извънредното заседание на НС за цената на тока се провали

преди 4 часа

Обзорните новини на Дарик Радио на 21.05.2024г.

преди 4 часа

С 290 лв. ще се увеличат заплатите на преподавателите във висшите училища

преди 4 часа

Хиляди хора на погребалната процесия на президента на Иран

преди 5 часа

Прокуратурата проверява младеж, шофирал със 170 км/ч по Асеновградско шосе

преди 6 часа

Обвинената за убийството на зет си Красимира Трифонова остава в ареста

преди 6 часа
Всички

От мрежата