"След като получите подкрепата да изберете Бойко Рашков за председател на КПКОНПИ, вие ще предложите и предсрочни президентски избори, за да го изберете и за президент на Република България. Иначе не виждам никаква логична връзка във вашето говорене. Това е абсолютно несериозно", заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова от парламентарната трибуна, обръщайки се към "Продължаваме промяната".

Народните представители обсъждат процедурни правила за избор на шеф на КПКОНПИ

В днешния ден депутатите подхваната процедурните правила за избор на шеф на Антикорупционната комисия, а депутатите от ГЕРБ вземат активно участие. На парламентарната трибуна Десислава Атанасова застана с черно-бял плакат с лика на настоящия вътрешен министър в оставка, а от депутатските банки Асен Балтов размаха снимка с портрета на Рашков, предаде БГНЕС.

"За нас Бойко Рашков е радост! Да го изберем още сега за председател на КПКОНПИ, защо се занимаваме с процедурни правила", попита Атанасова.

Хаджигенов пред Дарик: Кризите отнесоха ПП като правителство на ГЕРБ

Тя заяви, че след извършения, незаконен, арест на лидера на ГЕРБ Борисов, бившия финансов министър Горанов и медийната съветничка на Борисов Арнаудова, ГЕРБ е изживяла най-голямата си консолидация и то благодарение на Бойко Рашков.

"Имаше ли по-голяма консолидация на партия ГЕРБ след незаконния арест, извършен от Рашков? Няма смисъл от процедурни правила, Бойко Рашков е символ на вашата промяна, той ще пребори корупцията по всички етажи на властта, изберете го и за министър-председател", заяви Десислава Атанасова. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм