„Когато това правителство беше създадено, никога не съм имал колебания, че БСП трябва да участва във властта. Единственият въпрос, който ме тревожеше беше, когато това управление свърши, ще мога ли да застана пред вас, да ви погледна в очите и да кажа “Направихме и дадохме всичко от себе си“. И днес мога да кажа, че не ви предадохме.“ С тези думи се обърна към всички присъстващи на събора на Бузлуджа народният представител от “БСП за България” Александър Симов.

Нинова от Бузлуджа: Оставяме финансово стабилна и икономически развита държава

„Водихме много битки, срещу нас бяха всички, и въпреки това в условията на тежка коалиция, на тежки политически условия, ние издържахме и България днес има най-социалният си бюджет в историята на Прехода“, заяви социалистът. По думите му този бюджет няма никога да бъде повторен, ако левицата не участва в управлението. „Защото БСП е голямата разлика, ние променихме България, започнахме да я превръщаме в социална държава“, допълни депутатът от левицата.

Корнелия Нинова: От Бузлуджа тръгваме на избори с приоритет

„Дянков затягаше коланите, Борисов знаеше само да краде, неговите депутати затънаха в схеми. В това управление БСП застана като стена срещу корупцията и това беше причината всякакви политически еднодневки, всякакви безличия да се упражняват върху нас и да изкарват БСП виновна за всичко. Но това е знакът за качество. БСП пречи на най-мрачните сили в България, които ни докараха до това положение“, заяви Александър Симов, който е убеден, че на предстоящите избори левицата ще се представи по-добре, защото знае какво е направила и хората вече усещат по джоба си разликата.

БСП открива предизборната си кампания на „Бузлуджа“

„Днес БСП има една единствена зависимост – зависимостта от вас, от вашите интереси и желания и от това как искаме да променим България“, обърна се социалистът към всички присъстващи и категорично заяви на финала: „Ние не се провалихме и ще продължим да успяваме.“

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм