Никой няма да скача върху гърба на БСП. От Бузлуджа тръгваме на избори с приоритет – грижа за хората, доходите, борба с бедността и неравенствата. Това заяви лидерът на на левицата Корнелия Нинова във „Фейсбук“.

От Бузлуджа тръгваме на избори с приоритет – грижа за хората, доходите, борба с бедността и неравенствата В момент, в...

Posted by Корнелия Нинова on Friday, July 29, 2022

„Отиваме на Бузлуджа с чувство за добре свършена работа. В последната година БСП се промени и от партия, с която никой не искаше да разговаря се превърнахме в единствената партия ,която можем да говорим с всички“, пише Нинова.

БСП напуснаха заседанието на МС заради F16

„Имаше шанс за трети кабинет и точно, защото имаше шанс, ГЕРБ и ДПС дръпнаха “Има такъв народ“ от преговорите, за да провалят този шанс. Имаше управленска коалиция, която свърши най-важната задача, която си постави – да преведем България през тежките зимни месеци. Направихме го, като подкрепихме икономиката и я стабилизирахме, заделихме 22 млрд. за помощ на семейства и домакинства“, категорична Нинова. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм