Робърт де Ниро официално е баща на седем деца.

В разговор с ET Канада 79-годишният носител на "Оскар" разкри, че е посрещнал седмо дете, докато обсъждаше родителството и последния си филм "За баща ми", съобщават от списание People.

Жена нахлу в дома на Робърт де Ниро и опита да открадне подаръците от елхата му

"Искам да кажа, че с децата няма как да се избегне. Не обичам да ми се налага да налагам закони и подобни неща. Но понякога просто нямаш избор", обяснява той. "И мисля, че всеки родител би казал същото. Винаги искаш да постъпиш правилно с децата и да им дадеш предимство, но понякога не можеш."

Когато интервюиращият попита Де Ниро за шестте му деца, той поправи: "Всъщност седем".

Коя е жената до Робърт де Ниро?

"Току-що ми се роди дете", сподели той, въпреки че не предостави повече подробности за най-новия член на семейството или за партньорката, с която е посрещнал бебе № 7.

Носителят на "Оскар" има шест деца от предишни връзки. Де Ниро и първата му съпруга, Даяна Абът, са родители на дъщеря Дрена, на 51 години, и син Рафаел, на 46 години. През 1995 г. той посреща синовете близнаци Джулиан и Аарон, на 27 г., с бившата си приятелка, модела и актриса Туки Смит. Де Ниро има и общ син Елиът, на 24 г., и дъщеря Хелън Грейс, на 11 г., с бившата си съпруга Грейс Хайтауър.

Комедията "Войната с дядо" допадна на американците

Вече дядо, Де Ниро е казвал, че най-доброто нещо, което един родител или баба и дядо може да направи, е да подтикне децата си да се стремят към мечтите си.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм