Може би сте видели многобройните постове в социалните медии, на които фенове се събират пред място, на което се провежда концерт на Тейлър Суифт, танцуват и пеят под звуците на нейния "Eras Tour". Лоши новини обаче очакват феновете й в Лос Анджелис: Ако град Ингълууд изпълни своя планувана идея, феновете няма да имат възможност да направят традиционното си парти "Тейл-празнуване" извън стадион SoFi.

През юни, феновете й (Swifties) се събраха на северната и южната ливада на Soldier Field в Чикаго; в родния град на Суифт, Филаделфия. Хиляди се събраха на паркинга на Lincoln Financial Center. За хората, които не можеха да си позволят билети, това беше следващата най-добра алтернатива: Наслаждаването на музиката й извън стените на мястото, практика, която стана известна като "Тейл-празнуване".

Преди шоуто на Eras Tour в стадион SoFi обаче град Ингълууд изразява, че "Тейл-празнуването" няма да бъде възможно. Кметът Джеймс Т. Бътс младши казва, че стадионът SoFi е на четвърт миля далеч от тротоара, който заобикаля имота. Най-близкият тротоар е на улица Прейри, но "тротоарът там не е достатъчно широк", за да се съберат хора.

Снимка - Getty Images

Градът вече не позволява блокиране на тротоарите и улиците, като се позовава на притеснения за обществената безопасност. Ако феновете на Суифт се настанят там, ще бъдат помолени да се разпръснат. Кметът също така отбелязва, че гостите не могат да останат на паркингите или извън стадиона след края на шоуто:

"В момента на завършека на главния акт, всички гости на паркингите или извън стадиона ще бъдат помолени да влязат в стадиона с билета си", казва Бътс.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм