Габи, една от участничките в първия сезон на „Ергена“, не успя да спечели сърцето на Виктор, но за нея това никога не е била цел, както разкрива тя в новия епизод на подкаста „Какво говориш“ на Darik.bg.

Габи от „Ергенът“: Не се правете на това, което не сте

Според нея предаването е доказало, че българските жени страдат от липса на внимание и не се уважават достатъчно, в името на това партньорът им да бъде щастлив. За нея това е грешка и момичетата трябва да се замислят дали получават това, което са дали във връзката си. Според риалити звездата българските мъже не могат да поемат отговорност към дамите.

@darikbg_ ????Какво разказва Габи за преживяванията си в "Ергенът"? Можете да разберете в новия епизод на подкаста "Какво говориш" скоро в Darik.bg! ✌️♥️ #fyp #foryoupage #foryou #xyzbca #darik #darikbg #дарик #ергенът #ергенътбългария #ергенътсезон1 #габиергенът ♬ original sound - Darik.bg

Познаваха ли се участниците в Survivor преди предаването? Вижте в целия епизод на „Какво говориш“

Какви други съвети дава Габи на мъжете ако искат да направят добро впечатление и страхуват ли се хората от връзки – вижте в целия епизод на подкаста ни.

*Към момента на заснемането на този епизод, Габи беше сгодена, но това вече не е актуалният ѝ статус.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм