"Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата истина. Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!".

Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Станислав Трифонов.

Изслушването на Теодора Генчовска в НС по казуса за РСМ (обзор)

"Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция", пише още Трифонов.

По думите му в "тази позорна редакция" Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“.

Османи: Ако има воля, още утре може да се постигне споразумение с България

"Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на „Има такъв народ“. Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за „Капитан Андреево“ и за още куп лъжи, за които се сетите. Това е истината - аз не мога да участвам в национално предателство. Честит Видовден", заявява още Станислав Трифонов.

Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата истина. Истината, че министър-председателят на България...

Posted by Слави Т. Трифонов on Wednesday, June 15, 2022

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм