Старши треньорът на новия член на Втора лига Черноморец Балчик говори в интервю за Дарик радио и dsport за целите, селекцията и подготовката на тима. Мартин Христов сподели, че иска тимът да покаже облик и стойностни неща.

"Подготовката протича нормално. Вече изиграхме една контролна среща с отбора на Фратрия (4:3). На 5-и предстои мач с Черноморец Бс, а на 8-и с Черно море. Търси се противник за 1-и или 2-и юли. В тима ще играят като преотстъпени юношите Галин Григоров и Наско Янков от Черно море. Марин Петков, който е от втория отбор на Черно море е също при нас. Един украинец, Никита, който от 3-4 дни тренира при нас, ще остане в отбора. Юношата на Черно море Даниел Димов се завърна от Шотландия. Взехме едно перспективно момче от Черноломец Попово Дани Бонев. Целта ни е да дадем шансове на момчета, които искат да се развиват. Запазихме ядрото от миналата година, въпреки, че атакуващата ни тройка не е при нас. Взехме опитен вратар в лицето на Димитър Илиев. При нас са Даниел Георгиев, Иван Цачев, Мирослав Начев - опитни играчи, покрай които  младите да се развиват. Търсим още един, или двама опитни", каза специалистът.   

"Условия за тренировъчен процес имаме много добри. Теренът ни отговаря, правят се нови два. Финансово, благодарение на кмета и на президента на клуба Милен Христов, няма никакви забавяния. Няма излъган човек при нас. Много силен колектив сме и от страна на ръководството всичко е точно. Нямаме поставени цели от ръководството. Искаме да играем футбол. Искаме да покажем стойностни неща в групата. Да тренираме добре, да разберем къде ни е нивото с тези млади момчета. Искам да покажем облик, с който другите да се съобразяват. Искаме да се закрепим, а не да сме в дъното на класирането", каза още Христов.

Чуйте още от него в приложения звуков файл.