Райско кътче в престижния софийски район „Лозенец“ предлага бургаската фирма „Стройконсулт“. Кокетният жилищен комплекс се състои от партер с 3 апартамента и два етажа с по 6 апартамента, на площ между 55 и 138 квадратни метра. Според модерните стандарти партерните се радват и на дворни места, предвиден е детски кът за най-малките.

Визията следва актуалните архитектурни тенденции, съобразени с околната среда, а при фасадното решение са използвани обобщени обемни форми и съвременни материали. Целта на пространственото решение е категорична: архитектурно единство, но и осигуряване на максимален комфорт на бъдещите обитатели.

Всички жилища предлагат уникална гледка към Природен парк „Витоша“, място за отдих и съвземане от динамичното ежедневие. Разстоянието дотам е един хвърлей. Огромно значение придават и двата асансьора, което създава усещане за лукс, но и достатъчно свободно пространство за населяващите всички етажи и апартаменти.

Бързо развиващият се район е отлично свързан с останалите части на столицата. Близостта му до Околовръстния път осигурява бърз достъп до много важни точки в нея. Сградата се намира на 6 минути път с автомобил от един от най-големите шопинг-центрове в София „Ring Mall”. А за 10 минути от нея се стига до Софийския зоопарк.

Комплексът ще бъде готов до декември 2023 година, уточниха Даниел Радоев и Красимир Стоянов, управители на „Стройконсулт“. Цените за този висок европейски стандарт са от 1500 до 1700 евро на квадратен метър. За контакти: телефони 0878 522 663 и 0896 477 777, както и е-mail: info@apartament.bg и idealstroy.eu@gmail.com.