Библиотеката при НЧ „Развитие - 1869“ гр. Враца представя Стойчо Керев и книгата „Пробуждането“  тази вечер - 15 май 2024 г. /сряда/ от 17:30 ч. в читалнята на библиотеката.


Стойчо Керев е журналист, продуцент и медиен експерт. Автор, лектор и комуникатор на методики за поведение и анализ.

Създател и продуцент е на предаването, станало платформата за наука, мистика и конспиративни теории – „Новото познание“, продължение на авторския му проект „Въпрос на гледна точка“.

Негово дело е и последното телевизионно интервю на Тодор Живков, излъчено в програмата „Всяка неделя“.


Автор на статии и редица публикации в електронни и печатни издания. От 1993 г. е член на СБЖ. Работата му в областта на документалното кино включва и успешните проекти „Конспирация 2017“, „Измамна реалност“ и „Пробуждането“.

За какво става дума в "Пробуждането"::

Човечеството се намира на ръба на нова ера, изпълнена с тайни, интриги и събития, които променят нашата цивилизация. Този конспиративен текст разкрива някои от най-загадъчните страни на настоящето и хвърля светлина върху предстоящите промени, които ще преобразят бъдещето на човечеството.

В свят, изпълнен с различни религии и духовни практики, съществуват ли тайни общности, които притежават древни знания и влияние? Могат ли тези мистични братства да бъдат ключът към едно ново съзнание и разбиране на реалността?

Невидими сили задвижват механизмите на властта и водят хората по пътеките на заблуди и манипулации. Кой стои зад кулисите на събитията и какви са техните истински планове за човечеството?

Космическите изследвания се развиват с бързи темпове, но какви тайни се крият зад звездите? Има ли светове, населени от интелигентни форми на живот, и дали тези форми общуват с нас?

Загадъчни пророчества и теории предупреждават за надвиснали опасности. Какво ще ни поднесе близкото бъдеще и можем ли да се подготвим за това?

Отговори на тези въпроси дава авторът в новата си книга.