Наблюдвам връщане към малкия пазар, към родната публика. За мен е от много по-голямо значение да обиколя градчетата в България, отколкото да отида на турне в Америка. Това заяви Стефан Вълдобрев в „Посока Култура“ по Дарик радио.

„Музиката беше първа в живота ми преди желанието ми да се занимавам с театър, преди нея беше поезията. Театърът се появи последен. Имам усещането първите успехи и признания и досега ми с изкуството е било с поезията“, разказа още музикантът.

По-полека със Стефан Вълдобрев

Аз станах актьор заради киното, а не заради театъра“, признава Вълдобрев.

„Ако вземеш нашия клас, които сме завършили 1993 година, всичките хора, които излязохме всеки може да кажеш, че има страхотна професионална „хигиена“. В момента ако мислиш, че това е белег на сегашното време, аз не виждам такова нещо, има прекрасни млади колеги, такива, които живеят за театъра, мислят само театъра, за ролята, виждам страхотна хигиена, не е до поколение. За музиката аз наблюдавам същото нещо. В музиката се случват прекрасни неща и има хора, които работят смислено, концертните зали са пълни и аз имам много наблюдения върху това“, коментира още Стефан Вълдобрев.

Код „синьо“ на морето!

Голямата новина, която той сподели е, че Столична община възстановява спектакъла „Сцена под звездите“ на площад Батенберг на 31 декември. Новата година ще бъде посрещната заедно с групата „Обичайните заподозрени“. В програмата ще бъдат включени любими лица от ефира, както и млади изпълнители.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм