Светът на модата загуби един от своите любимци, предаде People. Джеф Томас, модел, инфлуенсър и арт консултант, почина на 35 години.

Рапър колабира на сцената и почина (видео)

Снимка: Twitter

С натежали сърца обявяваме кончината на моя брат Джеф в сряда, 8 март“, каза Скайлър Рей Томас в семейно изявление във Facebook. 

Почина френският писател Мишел Пейрамор

Както сте проследили през годините, Джеф пътуваше по света и живееше пълноценно. Това, което може би не знаете, е че Джеф се бореше със своите зависимости и проблеми с психичното здраве, което в крайна сметка доведе до трагичната му смърт.

Говорител на полицията в Маями съобщи пред People, че органите на реда са намерили тялото на Томас на 8 март в жилищна сграда в Маями. Съдебният лекар от окръг Маями-Дейд обаче съобщи пред изданието, че причината за смъртта все още не е установена.

Актьорът Робърт Блейк, съден, че е убил жена си, почина на 89 години

Въпреки че битките на Джеф бяха трудни, ние искаме да го запомним като добрия и грижовен човек, който беше. Той имаше заразително чувство за хумор, любов към музиката, изкуството и семейството и страст да помага на другите. Той докосна живота на толкова много хора и паметта му ще живее в сърцата ни завинаги“, гласи изявлението от страницата на Скайлър. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм