Темз и Антон са отново в студиото, за да ни представят вълнуващи заглавия, които си заслужава да бъдат прочетени. Още повече, с идването на лятното часово време, сега времето за четене на дневна светлина се увеличава.

Темз и Антон

Истории от ръчния багаж и автобиографията на Чарлс Чаплин

“Power Play - Илон Мъск, историята на Tesla и облогът на века” разказва за развитието на електрическите автомобили, когато Tesla е започнала съществуването си през 2003-а година. Като първата автомобилна компания, оценена на 1 трилион долара, електрическите превозни средства могат да бъдат открити по целия свят като желани символи на богатство и добродетел.

„С книги под завивките“ и интимните трилъри

“Едно възможно началo” на Тодора Радева се гмурка в бездната на отчуждението, самотата, травмите и отчаянието. Книгата събира различни истории, които се фокусират върху малки жестове, детайли и ситуации, като дъжда в Борисова градина, кварталите Капана и Главна, едно селце в Перу, мотели и панелни квартали. Тези произведения показват голямото значение на малките неща.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм