Сенатор Едуард Исаков от Югра нарече 25-годишната си дъщеря Даяна “предателка” заради нейно интервю за Би Би Си, в което тя се обяви против войната в Украйна. За това той съобщи в своя Telegram канал.

Путин обяви нови военни учения

Коментирайки медийни изказвания на дъщеря си, Исаков нарече Даяна „предателка“, намеквайки, че е получила парична награда за интервюто, пише censor.net.

„Stars Caffee” запълва празнотата, оставена от „Starbucks” в Русия

„Тя изразява своята позиция срещу провеждането на специална военна операция, срещу политиката на нейната страна. Очевидно тя е получила пари от тези медии, с други думи – продала е баща си, семейството, Родината и е напуснала Русия. Трудно е да намериш думи, когато дъщеря ти се окаже предателка“, каза сенаторът.

"Медуза" (б.р една от медиите, пред които Даяна е дала интервю) подчерта, че не плаща за интервюта и този случай не е изключение. 

Бомбени заплахи изправят на нокти Молдова

Исаков добави още, че е прекъснал грижите си за Даяна, още когато тя е била тригодишна. Сенаторът сподели, че дъщеря му е регистрирана в психоневрологичен диспансер в град Югорск, във връзка с опити за самоубийство.

Поредица от взривове в окупираните от руснаците територии в Украйна

„От момента, в който разбрах, че тя има антируски нагласи, ние не общуваме, не я осигурявам, не й осигурявам жилище. Мислех, че тя ще започне работа, ще започне живот на адекватен възрастен човек, и че ще мисли като възрастен. Тя обаче реши да спечели пари, като продаде интервюто си, непропускайки да отбележи, че е дъщерята на сенатора“, добави той. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм