На извънредно заседание днес от 11:00 часа парламентът ще обсъди проект на решение за изменение на Решение на Народното събрание (НС) за възлагане на Министерския съвет да приеме програма за предоставяне на компенсации на небитовите крайни клиенти на електроенергия. Вносител е Драгомир Стойнев от "БСП за България". Това предвижда програмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на НС, съобщават от БТА.

Нинова за решение на служебното правителство: Това е цинизъм

В нея е също първото гласуване на промени в Закона за здравословни и безопасни условия на труд, както и второто четене (продължение) на изменения в Закона за корпоративното подоходно облагане.

Депутатите ще обсъдят на първо четене и няколко законопроекта за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията.

КЕВР реши: По-скъп ще е газът през декември

Дневният ред включва още промени в Закона за българския жестов език, както и парламентарен контрол, който не се състоя миналия петък поради дебатите по промените в Изборния кодекс.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм