Пилотите на Пентагона са се срещали с много неидентифицирани летящи обекти, твърди Джон Ратклиф, бивш директор на Националното разузнаване в администрацията на Тръмп. Пред  Fox News той заяви, че предстои доклад на Пентагона за НЛО и че документът ще съдържа повече детайли за взаимодействия с извънземните, отколкото очакваме.

Междувременно сенаторът  от Флорида Марко Рубио заяви, че неидентифицирани летящи обекти прелитат над американски военни бази и правителството няма идея какво е това. Той каза, че чака доклада от ръководителите на разузнавателните служби, които ще запознаят Комисията по разузнаване към Сената на САЩ за "неидентифицирани летящи феномени”.

Огромни фрагменти от извънземен свят може да лежат дълбоко в недрата на планетата ни

В началото на юни се очаква да излезе доклада за НЛО на американското министерство на отбраната. Пред Фокс нюз бившият директор на разузнаването Джон Ратклиф разкри любопитни факти около създаването на доклада.

Има много повече наблюдения , отколото са представени публично. Някои от тях бяха декласифицирани, но когато говорим за такива наблюдения влючваме и обекти, видяни от военоморски или воеенновъздушни пилоти, също и взети от сателитни изображения.

Марк Гършни от Взаимна мрежа за НЛО, която работи за доклада в частта за Мериленд, разказа за първия си път, когато е видял такъв обект. Спомня си го, сякаш е било вчера.

Десетки извънземни цивилизации населяват родната ни галактика?

Погледнах към слънцето и точно под него видях черен летящ неидентифициран обект. Имаше стандартната форма на чиния с малко куполче отгоре.

В необичайно интервю на летище за интернет таблоида TMZ сенаторът Марко Рубио коментира, че иска отговори за неидентифицираните летящи обекти, "които прелитат над военни бази". По думите му никой не знае какви са тези неща, дори и американското правителство.

Фокс Нюз информира, че се очаква съвсем скоро докладът от разузнавателните служби да стане публичен, но първо Комисията по разузнаване към Сената на САЩ трябва да се запознае с него, за да е наясно за опасността над военните активи. Пентагонът има срок до 1 юни, за да предостави доклада.

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук