Почина актрисата Ан Хечи. Tя претърпя тежка катастрофа и беше поставена на животоподдържащи системи, които бяха изключени. Смъртта й бе оповестена от нейната приятелка Нанси Дейвис, която публикува пост в своя Instagram, съобщи The Mirror.

53-годишната актриса беше в кома и в критично състояние след тежък пътен инцидент преди седмица. Автомобилът, с който пътувала, се блъснал в къща в Лос Анджелис и избухнал в пламъци. 

След тежка катастрофа: Ан Хечи едва ли ще оцелее

Ан е претърпяла увреждане на белите дробове, изгаряния и тежка аноксична мозъчна травма, причинена от продължителна липса на кислород в мозъка. 

Полицията съобщи, че предварителните кръвни тестове са показали наличие на наркотици в организма ѝ, но са необходими допълнителни изследвания, за да се изключат вещества, дадени на актрисата в болницата.

От полицейското управление на Лос Анджелис съобщиха за медиите, че инцидентът се разследва като тежко пътнотранспортно произшествие, причинено от шофиране под влияние на наркотици.

53-годишната Хечи е майка на две деца се е снимала във филми като "Дони Браско", „Шест дни, седем нощи” и римейка на "Психо" от 1998 г. Тя е и бивша партньорка на водещата на американско токшоу Елън Дедженерис.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм