Перничанин е задържан за причиняване на телесна повреда на медицински работници. Инцидентът е станал в четвъртък, около 08:30 часа в Спешното приемно отделение при МБАЛ „Рахила Ангелова“ - Перник, информира bTV, позовавайки се на МВР.

Тяло на мъж със следи от насилие е открито в София

Медицинска сестра и санитарка са станали жертви на агресивен и видимо употребил алкохол пациент. Мъжът бил докаран с линейка в спешното отделение по сигнал на граждани, които го забелязали в безпомощно състояние на улица в областния град.

При опит да му бъдат извършени манипулации, ударил в областта на главата и дясното рамо санитарка и наранил лявата скула на медицинска сестра.

Побойникът на Пендиков вече е на свобода

След подаден сигнал на телефон 112 органите на реда реагирали незабавно и на място задържали 58-годишния перничанин. Мъжът е бил във видимо нетрезво състояние и отказал кръвна проба за изследване концентрацията на алкохол в кръвта му.

Наложена му е полицейска мярка за срок до 24 часа. Уведомена е Районна прокуратура – Перник и е започнато бързо производство.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм