Канадската суперзвезда Селин Дион обяви, че отменя северноамериканския етап от турнето си "Courage" заради продължаващи здравословни проблеми, предаде Франс прес.

"Наистина се надявах, че ще бъда готова да се върна на сцената, но разбирам, че трябва да бъда по-търпелива", написа певицата в Туитър.

Селин Дион, чиито шоута трябваше да бъдат отложени заради коронавирусната пандемия, по-рано отмени концертите си, насрочени в Лас Вегас между ноември 2021 г. и февруари 2022 г. Певицата трябваше да възобнови турнето си на 9 март в Денвър и да концертира в петнадесет града в САЩ и Канада до края на април.

Тези шоута също вече са отменени, тъй като възстановяването на певицата, която страда от "сериозни и упорити мускулни спазми", пречещи й да се изявява на сцената, "отнема повече време, отколкото е очаквала".

Селин Дион изнесе първите 52 концерта от турнето си преди началото на пандемията през март 2020 г.
На този етап няма промяна в графика за шоутата от европейската част на турнето й "Courage". Концертите трябва да започнат на 25 май в Бирмингам, Великобритания.

"Ще бъда много щастлива, когато се възстановя, когато пандемията остане зад гърба ни и когато изляза отново на сцената", пише още Селин Дион.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud Spotify, Apple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук