Пернишкият прокурор Бисер Михайлов е задържан за 72 часа и предстои да му бъде повдигнато обвинение, заявиха от Софийкса градска прокуратура. Тази сутрин стана ясно, че Михайлов е задържан заради побой над съпругата си. Има данни, че тя е изпаднала в безсъзнание. Сигналът е подаден от дъщерята на смемейството.

След оглед и разпити на местопроизшествието, дежурен следовател при Софийска градска прокуратура е образувал досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда в условията на домашно насилие. Съпругата на Бисер Михайлов разказала, че й се губят спомени от снощния скандал, който тя описала като битов, заяви софийският заместник градски прокурор Христо Кръстев.

По думите на Кръстев по време на скандала не е присъствал друг човек в стаята. В същата къща живеят и родителите на Бисер Михайлов като предстои те да бъдат разпитани. Михайлов също тепърва ще бъде разпитан, а след съдебно-медицинска експертиза ще стане ясно дали са налице достатъчно данни за привличане на магистрата в качеството на обвиняем и съответно за взимане на мярка за неотклонение спрямо него.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм