Партия КОД ще се яви самостоятелно на местните избори в Пловдив. Не влизаме в безпринципни коалиции и искаме да запазим чист профила си на истинска дясна партия.“ Това заяви лидерът на КОД – Пловдив, Пепа Деведжиева, след като партията регистрира листа с кандидати за общински съветници. Списъкът съдържа 6 имена:

Пенка Деведжиева - член на Националното ръководство и председател на КОД - Пловдив. В мандата на местната власт от 2015-а до 2019 г. тя беше зам.-председател на Общинския съвет. Завършила е „Публична администрация”, както и „Стопанско управление”. Магистър е по „Финансов мениджмънт“. Занимава се със застраховане от над 20 години.

Ивайло Спасов - зам.-председател на КОД - Пловдив. Завършил е „Публична администрация“, магистър по "Публичен мениджмънт и политики". Занимава се с администрация и управление на човешки ресурси. Активно работи за намаляването на шума, подобряването на градската среда, достъпно и бързо административно обслужване, прозрачност в управлението, запазване на чистотата на българския език.

Николай Ганев - магистър по финанси. IT специалист с над 20 години стаж. Притежава международни патенти в областта на електрониката, автоматизацията и автомобилната индустрия.

Галина Карауланова - лекар със специалност е "Епидемиология на инфекциозните болести". Завършила е и магистратура по "Здравен мениджмънт". Д-р Карауланова е основател на отдел "Контрол" към РЗОК - Пловдив. Заемала е позициите началник на дирекция "Профилактика на болестите и промоция на здравето“ в РЗИ - Пловдив, заместник-управител на 2 частни болници, управител на МБАЛ "Свети Мина" в Пловдив. В момента е спешен медик в шоковата зала към МБАЛ "Асеновград"

Десислава Атанасова-Чомакова - икономист по образование. Работи в МБАЛ “Свети Пантелеймон“ като счетоводител Активно ангажирана с преодоляване на недостатъците на трудовото и осигурителното законодателства.

Атанас Чомаков - със средно специално образование. Работи в частния бизнес в сферата на електроизграждането.