Председателят на НССБ Слави Михайлов обяви началото на благотворителната инициатива за Великден "ВЕЛИКДЕН ЗА ВСЯКО ДЕТЕ"

"Стартира ежегодната ни инициатива във връзка с големия християнсси празник Възкресение Христово! Целта е да зарадваме деца с празнични торбички, които да съдържат, козунак, великденско яйце и заек /шоколадови/, козунак, натурален сок, чипс, кроасан, близалка, солети и бисквитки".

Поставили сме си за цел да зарадваме малчуганите от Комплекс за социални услуги град Пордим и с. Згалево - 25 деца, КСУДС град Роман - 36 деца, децата от ЦНСТ с. Садовец , общ. Долни Дъбник - 12 деца, три Центъра за настаняване от семеен тип град Лом - 30 деца и 20 деца от семейства с нисък социален статус, уточняват от Сдружението. Надяваме се заедно да успеем отново да доставим радост на децата в навечерието на Великденските празници!

Средства за инициативата може да дарите, както следва: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, титуляр: Национално сдружение на сираците в България, IBAN: BG82FINV91501203760211, BIC:FINVBGSF, основание: Дарение Великден за всяко дете. От Сдружението благодарят на всички, които отново застават до нас и ги подкрепят да даряват радост и усмивки на повече деца!