Шакира може би е преоткрила любовта в лицето на нов мъж в Маями, пишат испански медии, цитирани от "Дейли Мейл".

Твърди се, че колумбийската певица и авторка на песни се мести във Флорида броени дни, след като е подписала споразумение за попечителство на детето от бившия й мъж Жерар Пике.

Изгониха Пике и новата му приятелка от ресторант (видео)

Феновете са оставени да гадаят дали тя ще напусне Барселона със синовете си Милан, на 10 години, и Саша, на 8, през юни в края на учебната им година, или през следващите няколко дни, след като беше съобщено, че планира да напусне на 1 април.

Според испанския новинарски уебсайт OK Diario майката на две деца може да има още една причина да ускори преместването си в Маями - „мистериозен мъж“, за когото се твърди, че е срещала преди няколко месеца, преди да напише последната си песен, насочена към Пике и новата му приятелка Клара Чиа.

Пике отвърна на песента на Шакира – уреди се с Касио и с Туинго (видео)

Уебсайтът съобщи през уикенда: „Изглежда, че колумбийската певица може да е намерила нова любов във формата на мистериозен мъж, когото очевидно е срещнала в Маями и с когото е била в контакт от четири месеца.“

Не се споменават повече подробности, освен че мистериозният мъж не е  Антонио де ла Руа, с когото тя излизаше преди да срещне Пике на Световното първенство през 2010 г., където Шакира изпълни хитовата си песен „Waka Waka“.

Пике се съгласи да даде децата на Шакира срещу 400 000 евро и 5 безплатни полета годишно

Шакира и Пике потвърдиха през ноември, че са постигнали споразумение след продължителни преговори, които завършиха с маратонска 12-часова среща с адвокатите им.

Като част от споразумението пенсионираният футболист Пике, който в момента се среща с 23-годишната каталунска красавица Клара Чиа, ще прекарва ваканциите с децата си.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм