Мъж е предал в полицията в Пазарджик намерен портфейл с голяма сума пари и документи. Доблестната му постъпка стана повод началникът на Районното управление на МВР главен инспектор Ненко Годжевъргов да изпрати благодарствена грамота в частната фирма, в която работи човекът. 

На 12 март в полицейското управление се явил Емил Медов – служител в частна фирма, работеща в участък от магистрала „Тракия” на територията на област Пазарджик. Той информирал дежурния полицейски служител, че докато бил по работа в областния град на една от улиците открил портфейл с лични документи и пари и незабавно го донесъл в сградата на управлението. Оказало се, че в портфейла имало сумата от 2355 евро, 70 лева и лични документи на собственика.

Установена е самоличността на притежателя им, който се оказал мъж от пловдивското село Скутаре. По-късно портфейла е предаден на неговия собственик. 
За своята достойна постъпка, проявена честност и почтеност главен инспектор Ненко Годжевъргов изпрати грамота във фирмата, в която работи г-н Медов със седалище в гр.Смолян. Там тя ще му бъде връчена лично.