Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски  е провел разговор с почетния президент на тима Христо Бонев, за да провери каква е ситуацията в лагера на черно-белите в Турция след размириците снощи.

"Всичко е спокойно. Най-вероятно ще изиграем и двете предвидени контроли до края на подготовката на турска земя. Във вторник момчетата се прибират в Пловдив”, заяви босът на Локомотив.

„Новото футболно първенство започва на Лаута. Дали сме дума на колегите от Локомотив  Горна Оряховица. Фирмата, която постави новото тревно покритие на стадион Локомотив даде гаранции, че 20 дни след полагането на чимовете е възможно да се играе върху тях”,  допълни благодетелят на черно-белите.

„Леко изоставаме с изграждането на планинската база. Терените на Говедарци ще бъдат готови до месец и половина. В момента се работи по напоителната и  дренажна система. Предстои ми среща с кмета на Самоков. На нея ще обсъдим идеята за организирането на турнири, които да са част от подготовката на българските футболни отбори”, разкри собственикът на Локомотив.