Властите в Саудитска Арабия подминават с лекота сериозното нарушение на закона от страна на Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина Родригрес, пишат от спортния сайт dsport.bg

След спекулации, продължили седмици, португалският нападател официално парафира с Ал Насър.

Официално: Кристиано Роналдо е играч на Ал Насър

По-рано тази седмица петкратният носител на „Златната топка“ предизвика еуфория у садитските фенове при официалното му представяне.

Кристиано се премести заедно с жена си и децата си. Семейството ще живее заедно, но по закон това е проблем. В Саудитска Арабия е забранено съжителството на мъж и жена, ако не са със сключен брак. Такъв е случаят при Роналдо и Джорджина.

Роналдо: Работата ми в Европа приключи, гордея се с новото предизвикателство

Според Испанската международна новинарска агенция EFE – местните власти подминават нарушението на правилата. Явно има и изключения.

Адвокати се изказаха по темата. Един от тях заяви, че забраната все още действа в Саудитска Арабия, но вече законът не е толкова строг и властите не наказват нарушителите. Все пак същите тези закони се ползват, когато е извършено престъпление.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм