Никой да не си мисли, че ще вкара държавата ни в конфликт, по-скоро ще падне правителството. Това каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов по време на брифинг в Народното събрание.

"Нека никой да не си мисли, че ще вкара нашата държава в конфликт току-така. По-скоро ще падне правителството и ще го свалим с всички възможни средства", обяви той.

Спецпрокуратурата извършва проверка за престъпление против Републиката

Според него, ако правителството иска да го направи, то работи срещу българския национален интерес. "На 6 април призоваваме всеки един българин, който мисли като нас, да дойде пред Народното събрание. Да останем там, колкото е нужно, за да получим гаранции, че марионетният съвет няма да ни включи във война", заяви още Костадинов.

Той коментира и дали статусът на Елена Гунчева е позиция и на "Възраждане" и дали смята да бъде „стреляно“ по МС.

„Възраждане” дават на прокуратурата Соломон Паси, той не вижда престъпление

"Ако нивото на българската политика е такова, че ние да обсъждаме статуси във "Фейсбук", може би ще започнем да обсъждаме снимки в "Инстаграм". Миналата седмица един министър на външните работи се подигра с българския герб", каза още Костадинов. Той посочи, че става въпрос за Соломон Паси.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм