Казахте, че не съм чел тази книга, но всъщност аз не съм прочел нито една книга. Това призна хип хоп изпълнителят Кание Уест в интервю за подкаста „Alo Mind Full“, цитиран от Billboard.

„За мен четенето е като яденето на брюкселско зеле. А говореното за него е като равиоли с царевичен пълнеж“, заявява певецът.

Маратонки на Кание Уест бяха продадени за 1,8 милиона долара

Признанието му не го спря да разменя философски поговорки с водещия Дани Харис, който разказваше за любовта си към книга, чието заглавие всъщност не спомена. „Става дума два вида хора: Тези, които вярват, че могат, и тези, които си мислят, че не могат. И двете страни са прави - заяви той с усмивка.

Отстраниха Кание Уест от „Грами” заради поведението му

По-нататък в разговора рапърът сподели мислите си за модата, музиката и другите си бизнес начинания: „Сега, когато заговорихме за езика, осъзнах нещо: не че не съм прав – изчакай, това е добро – ами просто понякога не съм прав сега. Не съм прав в настоящия момент, не че изобщо не съм прав. И аз трябва да бъда тук и сега, защото не е хубаво да избързваш напред. Защото тогава какво се случва? Губиш публика.“

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм