Според класацията на 20-те най-известни актьори за 2022 г. на YouGovAmerica, едва три дами имат място в списъка на най-популярните. Очевидно що се касае до известност в киното, мъжете доминират завидно. На какво се дължи този превес е трудно да се каже и ние няма да се ангажираме с подобно мнение.

Всичко е наред, вече ТикТок-ваме

Ще се опитаме обаче да обърнем нещата - вече ви показахме как биха изглеждали някои от световните лидери като жени, чудили ли сте се обаче дали някои от най-популярните мъже от малкия и големия екран биха изглеждали по-добре, ако се бяха родили с женски пол?

Вече няма нужда да се чудите, защото ние ще ви покажем:

@darikbg_ ???? Кой според вас изглежда най-добре в женски образ? ???? #fyp #foryou #foryoupage #xyzbca #darik #darikbg #дарик #darikradio #funny #iamwoman #actors #актьори #ДжониДеп #леонардодикаприо #брадпит ♬ original sound - Darikbg_

Допада ли ви някой от актьорите повече като жена, отколкото като мъж? В редакцията на Darik.bg си имаме няколко фаворити.

Разгледайте ги по-обстойно в галерията ни:

Как биха изглеждали известни актьори като жени?

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм