Останките на мъж, изчезнал по-рано този месец, изглежда са били открити в акула, пишат от Sky News. Диего Бариа, 32-годишен баща на три деца, е видян за последен път да кара високопроходимия си автомобил близо до брега на южната аржентинска провинция Чубут на 18 февруари.

Рано сутринта в неделя двама рибари съобщават на местната брегова охрана, че са уловили три акули в близост до мястото, където е намерен автомобилът на Бария.

Как шефката на „Топлофикация-Перник“ даде 6.5 милиона заем на тъста на Ковачки за вила във Франция (документи и снимки)

Даниела Милатруз, служителката на правоохранителните органи, която е отговаряла за издирването му, заяви пред местните медии, че рибарите са казали, че "когато са почиствали акулите, са открили човешки останки в една от тях".

Тя добави, че семейството на Бариа го е разпознало "благодарение на татуировката, която е била на една от останките", въпреки това ще се проведе и ДНК тест, за да се потвърди самоличността му.

Не е ясно какво се е случило, но разследванията продължават. Повреденият автомобил на Бариа е намерен на плажа край Рокас Колорадас два дни след изчезването му.

Милатруз заяви: "Предполагаме, че Диего е претърпял инцидент и разследваме дали е имало замесен и друг автомобил."

България с най-голяма сива икономика в Европа

Кристиан Ансалдо, който ръководи полицейското управление в град Комодоро Ривадавия, заяви, че акулата е била около 1,5 м и вероятно Бариа "е претърпял инцидент и е бил повлечен във водата".

Той каза, че през уикенда, когато е изчезнал Бария, е имало силен прилив.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм