„Среднощното заседание на парламента беше излишно дълго. Заседанието на Правната комисия – също. Сигурен съм, че връщането на хартиената на бюлетина не стои в дневния ред на никого. Не познавам човек, който да иска отново да гласуваме на хартия.“ Това каза Ицо Хазарта от „Продължаваме промяната“ пред bTV.

Според него много наболели теми се изместват заради "скапаната бюлетина", а когато се опитва да говори с някого, получава оправдания с ръководството си.

Христо Петров: Девет секунди ми отне да гласувам

По негови думи има безброй проблеми, "които са на дневен ред и чакат", но депутатите трябва да се занимават с проблема за гласуването с хартия или с машина. "Моята лична битка е с децата от центровете от семеен тип. Джобните им са 1,50 лв. на ден. Предлагам да ги вдигнем. Финално това ще струва много малко на бюджета, но ние не може да стигнем до бюджета, защото трябва да се занимаваме със скапаните хартии", каза още депутатът от ПП.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм