Елена Гунчева, която напусна "Възраждане" отново критикува партията и я сравни с ГЕРБ. Тя сподели и скрийншот от общ чат, в който се организират протести от страна на партията. 

Божанков: Как ще се декларират 45 000 лв. на месец, отивали в касата на „Възраждане“?

"Знаете ли, когато ГЕРБ плащаха автобусите с техни хора да идват на протест в София, колко много се възмущавах. Защото това не са спонтанни протести. Да, много хора нямат пари да отидат до София. Въпросът е, че в София живеят почти 1/3 от българите", коментира тя във Фейсбук. 

Ако не можеш да убедиш поне 10 000 души от два милиона да те подкрепят, къде си тръгнал? И само на своите членове, на които се спуска задача да участват в протест ли разчиташ да вземеш властта?", написа още депутатката.

Знаете ли, когато ГЕРБ плащаха автобусите с техни хора да идват на протест в София, колко много се възмущавах. Защото...

Posted by Елена Гунчева on Friday, July 15, 2022

"Никога не съм одобрявала да се плаща организирано за протести. Дори за транспорта. Не го одобрявах за ГЕРБ, не го одобрявам и за доскорошната ми партия. И съм го казвала многократно. Когато аз съм ходила на протести, никой не ми е плащал за транспорта, за горивото или нещо друго. Защото съм ходила по вътрешно убеждение, а не по партийна повеля", обясни тя.

"Толкова за автобусите....и пак не се събира огромно количество народ. Защото огромно количество народ се събира, когато ти вярват!", заключи тя.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм