Както всеки път по време на голям футболен форум Дарик радио и "Ники Кънчев Шоу" и сега на Евро 2020 не разочароват аудиторията си. В продължение на четири четвъртъка в ефира на Дарик ще се организират игри с големи награди за футболните фенове, а и не само за тях. 

Този път партньор на играта са легендарните чипсове „Прингълс“, представяни у нас от „Орбико България“. Първият въпрос към слушателите на Дарик радио беше специален и не изискваше точен отговор. Кънчев попита слушателите "Кой е любимият ви футболист на Евро 2020 и защо?". За играта специален гост на Ники беше Ивайло Христов, който е мениджър "Бизнес развитие" и клъстър мениджър в „Орбико България“. Иво разказа за историята на марката, защо формата на чипса е такава и за това че Роналдо е любимият му футболист.

Трима от отговорилите имаха шанс да спечелят по две кутии чипс „Прингълс“, а голямата награда се състоеше от голям комплект със супер неща с марката „Прингълс“, включително мини футболна топка, слънчеви очила и отварачка. 

Цялата игра се радва на голям интерес и ентусиазъм от аудиторията. А отговорите бяха изключително оригинални. Един от тях гласи: „Не се замислих, не! ЧОВЕКЪТ на Европейското за мен е Симон Кяер. Реакцията му при здравословния проблем на Кристиан Ериксен, цялостната му реакция и поведение. Като истински капитан поведе Дания към мачовете на елиминация.“. Много от слушщателите бяха заложили, съвсем очаквано, на Кристиано Роналдо. 

,,Орбико България“ оперира на българския пазар от 2003 година и е един от най-големите дистрибутори и доставчици на логистични услуги на пазара. Но всичко започва доста по-рано през 1956 година с една идея: Доктор Фредрик Бор получил задачата да създаде перфектен чипс в отговор на потребителски оплаквания за счупени, мазни чипсове и пликчета, пълни с въздух. От тогава "Прингълс" съществува, за да създава неочаквано забавление и изпълнени със светлина дни доставяйки неустоимо изживяване за сетивата.

Играта с "Прингълс" продължава и на 1, 8 и 15 юли от 15 до 15,30 часа в ефира на Дарик радио. Ивайло обеща за предаването на 1 юли да се раздадат 10 плажни "Прингълс" кърпи. 

Цялото интервю с Ивайло Христов може да чуете и видите тук!