Актрисата Дженифър Анистън размишлява върху „Приятели“ и твърди, че сериалът не е в крак с времето в момента, съобщи CNN. Темата изскочи, докато Анистън анонсираше новия филм на Netflix "Murder Mystery 2", в който участва с Адам Сандлър.

От изневяра с икономка до раздели за милиарди: Историите зад най-скандалните разводи

Дженифър Анистън. Getty Images

Комедията се разви, киното се разви. Сега е малко трудно, защото трябва да сме много внимателни. Красотата на комедията е в това, че се нодсмиваме над себе си, подиграваме се на живота“, заяви Анистън пред AFP в Париж.

Тя също така засегна колко много се е променила културата след дебюта на „Приятели“ през 1994 г.

Матю Пери оплешивява след голямата битка с наркотиците

Има цяло поколение хора, деца, които сега се връщат към епизодите на „Приятели“ и ги намират за обидни. Имаше неща, които никога не са били умишлени, а други... добре, трябваше да го обмислим, но не мисля, че имаше такава чувствителност като сега“, анализира още Анистън. 

Липсата на разнообразие в шоуто отдавна е гореща тема. Един от създателите на сериала - Марта Кауфман - изрази съжаление за това миналата година.

10 популярни дами със сериозни аргументи да нямат деца

Признаването на вина не е лесно. Мъчно е да се гледам в огледалото. Съжалявам, че не бях по-мъдра преди 25 години“, каза Кауфман пред Los Angeles Times. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм