Една от най-романтичните любовни истории на Холивуд приключи, предава CNN.

Джейсън Момоа и Лиза Бонет публикуваха съвместно изявление в профила на екранния Аквамен в Instagram, в което обявяват, че слагат край на брака си след близо 5 години семеен живот.

„Всички усетихме напрежението и промените на тези трансформационни времена... Разгръща се революция ~ и нашето семейство не е изключение... усещаме и израстваме от настъпващите сеизмични промени“, казват те в изявлението. "И така ~ Споделяме нашите семейни новини ~ Че прекратяваме брака си."

Припомняме, че двойката се срещна в джаз клуб през 2005 г., много преди Момоа да стане известен с ролята си на Кал Дрого в „Игра на тронове“. Момоа още преди да я срещне, е бил голям фен на Бонет, която се прочу като Дениз Хъкстабъл в хитовия сериал от 80-те години на миналия век „Шоуто на Козби“.

„Когато бях на 8 години и я видях по телевизията, си казах: „Мамо, искам нея“, казва Момоа пред Джеймс Кордън в „The Late Late Show“ през 2017 г. „Още тогава си казах: „Ще те преследвам до края на живота си и ще те хвана“.

Меган Фокс и Машин Гън Кели се сгодиха 

Така Момоа не губи време и още при първата им среща започва да я ухажва. „В този момент любовта дойде и стана голяма, а той не избяга, както правят много мъже“, казва Бонет пред списание Porter през 2018 г. „Той ме вдигна и ме хвърли през рамото си точно като пещерен човек! "

Двойката посрещна първото си дете заедно - Лола, през 2007 г. Синът им Накоа-Улф се ражда година по-късно.
Момоа играе голяма роля в отглеждането на дъщерята на Бонет - актрисата Зои Кравиц, от първия ѝ брак с певеца Лени Кравиц. Кравиц и Момоа също се сближават изключително и дори се наричат „братя“.

През 2017 г. Лиза и Джейсън сключват брак.

В изявлението си двойката пише, че са споделили за случващото се във връзката им „не защото смятаме, че е достойно за новините, но за да можем, докато живеем живота си, да го правим с достойнство и честност“.

„Любовта помежду ни продължава, развива се по начини, по които иска да бъде позната и изживяна. Ние се освобождаваме един друг ~ да бъдем това, което се учим да станем...“, продължава изявлението. "Остава нашата непоколебима преданост към този свещен живот и нашите деца. Продължаваме да учим нашите деца какво е възможно ~ Да живеем в молитва. Нека любовта да надделее."

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud Spotify, Apple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук