Шайло Нувел Джоли-Пит, едно от биологичните деца на Анджелина Джоли и Брад Пит, подаде искане пред съда за смяна на името си, съобщи Би Би Си.

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит се отказва от името на баща сиСнимка: Брад Пит, Пакс Тиен Джоли-Пит, Шайло Нувел Джоли-Пит, Мадокс Джоли-Пит, Джейн Пит и Уилям Пит

Тийнейджърката е подала документи за смяна на фамилията в съда, за да премахне фамилията на баща си от името си.

Танцьорката е подала молбата на 30 май, само три дни, след като навършила 18 години. В документите Шайло иска вече да се представя само с фамилията Джоли, официално зачерквайки името на баща си.

Семейство

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит се отказва от името на баща си

Шайло е по-голямата от общо трите биологични деца на филмовата звезда с Анджелина Джоли, като те са родители и на близнаците Нокс и Вивиен (на 15 години), както и на трите им осиновени деца - Мадокс (22), Пакс (20) и Захара (19).

По-рано тази година нейната 15-годишна сестра Вивиен изпусна фамилията на баща им в списъка за продукцията The Outsiders на "Бродуей", в която играе, а във видео от миналата година и Захара може да бъде чута да се представя като Захара Марли Джоли.

Въпреки това Шайло, която участва като озвучаващ актьор в анимационния филм „Кунг-фу панда 3“, е първата от братята и сестрите, която подава официална молба за законна промяна на името.

Действието идва на фона на продължаващите съдебни битки между Анджелина Джоли и Брад Пит.