Кампанията за набиране на средства за 6-годишния Теодор от Русе продължава. Преди месец разказахме за случая на малкия Тео, който се нуждае от подкрепа, за да оздравее. На 6-годишното момченце трябва да бъдат направени две операции в Турция, за да може то да проходи и да заживее нормален живот. 6-годишният Теодор от Русе е диагностициран на 6 месеца с ДЦП, епилепсия и вътрешна хидроцефалия. От тогава започва и ходенето по мъките на семейството му.

За неговия случай разбрахме от лелята на момченцето - Веселина Неделчева. Тя разказа, че в България не успяват да му помогнат, а за съжаление и лечението му във Франция не дава резултат, въпреки че семейството прекарва там около 4 години, с надежда за излекуване на детето. При последното изследване, което е направено в Турция е установено, че Теодор има и Синдром на Емануел. От болница в Истанбул предлагат да бъдат направени две операции - на бедрата и таза, и на слабините и дават надежда момченцето да стъпи на крака и да заживее нормален живот.

За изстрадалото и бедно българско семейство обаче парите, които са необходими са твърде много. Необходими са около 40 хил. лв., като половината от тях са събрани, благодарение на състрадателни хора. Останалите обаче трябва да бъдат събрани до 5 май. Може да помогнете чрез платформата на Павел Андреев: https://pavelandreev.bg/campaign/nadejda-za-malkia-teodor?fbclid=IwAR3CSedNmDn-MPeD5bkB7WJ5Opr-x1uO4wFKVL1JWGT_l6qBpy8z8O4y9Nk

Може да се преведат и пари по банкова сметка : IBAN: BG90STSA93000030602649 BIC STSABGSF Vasiliki Vasileva Mircheva

А тук може да гледате видеото, което записа Бисер Ванков, в подкрепа на малкия Тео. Той не е роднина или приятел на семейството, но е трогнат от съдбата му и призовава за помощ: 

https://www.tiktok.com/@biservankov/video/7356564163939814688