Тотална трансформация на всички нива, разрушаване на стари структури, осветляване на всички скрити процеси, политически турбуленции... - това са само част от характеристиките на Новата 2024 година. Според астролога Петър Петров това ще бъде година на избори, в която твърдо ще се отстояват решения, които водят до трайни последствия. Големите събития, които предстоят, са свързани с пробуждане, с революционни настроения,  с „падане на корони“.  

Напълно възможно е още през 2024 година актуалността на въпроса за приемане на еврото да отпадне, защото в света ще се появи нова валута.

В личен план, процесът на промените за всеки от нас ще бъде по-дълъг, обясни Петър Петров.  Това ще бъде годината, в която ще ни се наложи да "платим старите дългове". Каквото и да ни се случи, ще сме си го заслужили!  Година на пълно пречистване. Добре е да не взимаме импулсивни решения, но и да не мислим твърде дълго, уточни в ефира на Дарик Аида Марковска.

2024-та е годината, в която на фона на продължаващите военни конфликти и задълбочаващата се финансова криза, в САЩ и Русия ще има президентски избори, а в Европа ще гласуваме за Европейски парламент. Не е изключено да има и нови извънредни парламентарни избори в България.  

Какво още може да очакваме от високосната 2024 г. – чуйте от специалното предаване по Дарик с участието на астролога Петър Петров и изследователят на родовите връзки и водещ на "Новото време"  Аида Марковска. С тях разговаря Лалка Златанова.