Актрисите Анджелина Джоли и Салма Хайек блеснаха на световната премиера на екранизацията на комикса на "Марвел" "Вечните", състояла се в Лос Анджелис, предаде Ройтерс.

Анджелина Джоли събра близо 5 милиона последователи с един пост в Инстаграм

Филмът, който предстои да излезе по кината на 5 ноември, може да се похвали с изключително богата палитра от герои, в които се превъплъщават холивудски звезди като Анджелина Джоли, Салма Хайек, Ричард Мадън, Джема Чан, Кит Харингтън и други.


Режисьор на продукцията е Клои Чжао, която е носителка на награди "Оскар" за филма си "Земя на номади".

Световната премиера на "Вечните" трябваше да се състои преди година, но беше отложена заради коронавирусната пандемия.
Актрисата Джема Чан изпълнява ролята на Серсея, една от Вечните - извънземни, които живеят на Земята и тайно управляват човечеството в продължение на седем хилядолетия. "Тонът е различен, визуално ще бъде доста различно...

Героите са страшно много, обхващат период от 7000 години - това наистина е епична история. Една от темите на филма е връзката - взаимната връзката, връзката със Земята.

Надявам се, че това резонира по някакъв начин с хората", заяви тя.

Във "Вечните" се появява и първият глух герой в киновселената на "Марвел" - Маккари, в чийто образ влиза актрисата Лорън Ридлоф. "Може и да съм първата, но няма да съм единствената в по-дълъг период от време", каза тя с жестове.

Marvel Studios' Eternals Red Carpet World Premiere!

The end was just the beginning. ???? We're LIVE from the Marvel Studios' Eternals world premiere! Keep watching for interviews with the cast and crew, surprises, and more from the red carpet, presented by Lexus.

Posted by Eternals on Monday, October 18, 2021